maanantai 28. syyskuuta 2015

Kipuna kiivaana..

Eilen kumarruin vähän selkääni kiertäen roskikseen jotakin tiputtamaan ja silloin se kipu iski! Vei kaiken huomioni ja toppasi kaiken muun! Ei tämä uutta ole, mutta ei ainakaan vuoteen ole tällaista kipua sivaltanu! Roppeja kun en oo paljo käyttäny, ei niitä myöskään kotoa oikein mitään löytyny. Noh, kinkutin ihteni lavitsalle ja isäntä hieromaan. Ei se selekä siitä mittää välittäny. Sitte kultsi jatko voltarenilla, eikä vieläkää mittää. Nukkumaan ei pystyny kivulta, elikkä oli otettava sitä särkylääkettä, mitä kaapista löyty. Enkä nukkunu, en, jomotti niin penteleesti. Aamulla menin lääkärille, joka heti kättelyssä haki roppia ja vesilasin nokkani alle ja apteekkiin määräsi rentouttavaa ja kipua poistavaa. Meinas uhitella sairauslomalla, muten huolinu. Ei se selekä kotona makkaamisella miksikää tuu. Parempi pikku hippasu sopivassa lääkityksessä.

Nut kipu hellittäny, ei ennää joka hengityksellä tunne kipua. Ramppiin vaan nyt nuo lihakset yrittää. Vastaan pistän rauhallisella venyttelyllä ja niillä lihasta rentouttavilla ropeilla.

Mikähän se nyt näin pitkästä aikaa iski..rappeutunu rankani ei vaan vissiin aina jaksa minun tahissa. Pitäis vissiin enemmän kuunnella itteäsä.ainaki tunnustan, että on jonkulaista ressin poikasta ja kiireen tuntua..mutta nyt tais liika kiire jäähä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti