keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

KevätväsymystäEn ole jaksanu päivittää tänne mittää pitkään aikaan. Aika on ollu kortilla tai ainaki on tuntunut siltä. Olen yrittäny hoitaa pakolliset hommat ja illat onki sitten menny töitten jälkeen makoillessa. Ei ehkä kuitenkaa kevätmasennusta mutta kevätväsymystä kylläki. 

Kevätloma meni tänne huhtikuulle. Seki on ohi, mutta sain irrottaa otteen työstä ja kävin tyttäreni luona vierailulla. Ulkoilin janautin luonnosta loman aikana. Lisäksi nautiskelin hyvästä ruuasta parin punaviinilasillisen kera. 

Kaikesta tästä johtuen heräsin tässä siihen, että housun liitingit ahistavat ja maha röllöttää ihanasti sieltä ahtaasta vyötäröstä. Puntarille siis- kilo per kuukausi :O ja ihan huomaamatta!!

Nyt terveellisempää ruokailua taas kehiin, onneksi liikun sen kolme-neljä tuntia viikossa, eli liikuntaa en aijo lisätä. On käyny ahkerasti kuntosalilla ja nyt pitäis osa kuntosalista korvata reipaalla kävelyllä- kun ei oo enää liukastumisvaaraa. Näihin luppaan palata myöhemmin ja kertoa miten mun kävi. Uudet housut vai.. ja millä keinoilla :)
...mutta ihanaa kevättä ja toivottavasti pian on kesä ja lämmintä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti