tiistai 2. helmikuuta 2016

Raakasuklaata herkutteluhetkiin

Olen välttänyt lisättyä sokeria nyt tammikuussa ja
tein pieniin herkutteluhetkiin raakasuklaata. Nakkelin joukkoon sokerittomia kuivattuja karpaloita, pienittyjä
mulperi-marjoja ja pähkinöitä.
Kyllä vaan lähtee makian nälkä.

 Tässä muutama päivä sitte maistoin kahvileipää,
(jota ennen meni päivittäin palatai enemmänkin) eikä se
tuntunu hyvältä! Maistui liian makkealleja paha oli tuli
 kun söin sen kakkupalan. Huono olo kesti parisen tuntia.
Tunnistin olossa niin entistä minua ja pahaa oloa,
oksettavaa etovaa oloa!

Nyt minulla on ihan "huomaamatta" on puonnu painoki :) Vaikka syön viis kertaa päivässä, enkä laskeskele kaloreita, mutta olen vaihtanut entisen ison lautasen pienemmäksi ja tuo sokerin vähentäminen ja se inkiväärijuoma,
jota juon pari motillista päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti