perjantai 15. tammikuuta 2016

Inkivääriteetä ja sokerilakkoilua
Kaksi viikkoa juotu inkivääriteetä niin. että omasta kaupasta inkiväärit loppuivat :)
Onneksi kylältä löytyi toinen kauppa, josta inkivääriäki löyty.
Inkivääriteetä oon juonu 2-4 motillista päivässä ihan semmosenaan tai toisinaan oon puristanu vähän sitruunaa joukkoon ja saman verran vähentäny kahvin juontia. Ostin kaupasta valmista inkivääriteetä, mutta ei se maistu lähellekkää niin hyvälle ku ite tehty.

Ei oo särkeny päätä, enkä oo ollu nuutunu tai väsyny, niinku aiemmin. Vatta ei oo turvoksissa ja enerkijaa riittää niinku untaki. Eli hyvältä vaikuttaa.


Sokerittomalla olen ollut nyt kaheksatta päivää eikä suurempia hankaluuksia oo kyllä ollu. Himoa pullaan tai karkkiin ei oo, mutta tänään tuntui, että jotakin hyvää haluttaa ja söin muutaman itekuivatun omenarenkaan. Se auttoi. Enkä oo ajatellu lopettaa sokerin syöntiä kokonaan, vaan tein itelleni vähäksi aikaa topin ja kuulostelen miltä tällainen kuulostaa ropissa ja päässä. Jos tuntuu hyvältä aion vältellä jatkossa lisättyä ja valkoista sokeria.
Ajatuksena saaha itelle sopivia elämäntapamuutoksia aikaseksi. Sellaisia, joista roppiki tykkää. En aijo siis kärvötellä jos joku ei tunnu hyvältä. Tässä nyt muutamia asioita kokeilun alla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti