maanantai 31. elokuuta 2015

Tules-kuntoutuksessa
Olin pari viikkoa sitten kokonaisen viikon tules-kuntoutuksessa. Oli kolmasja viimeinen jakso, jonka jaksoin kunniala reippasti ja sitte sippasin ihan täyvellisesti. Enkä ole sitte jaksanut tännekkään mitään olla laittamassa. Väsymys vaivaa yhä- oonkohan menny ylikuntoon ;)
Leikki leikkinä, mutta vuojen kuntoutus sattui minun kohalla nappiin ajotuksellaan. On sohvapottu alakanu liikkumaan ja ihan kunnolla, verrattuna aikasempaan viiteenkymmeneen vuoteen. Oon yrittäny syyväkki vähän terveellisemmin, lisänny välipaloja ja vähentänyt sitä toppakahvien määrää. Eli oon litkinyt pelekkää kahavia. Eihän se kaksista oo, mutta kait se on joskus pakko aatella omaa hyvinointiaki. Nyt vuojessa paino on puonnu neljä kiloa, vyötärö kaventunu kaheksan senttiä ja mieliala korkeampi ja kivut vähempänä. Kaikkiahan ei oo kaunneet kun selekä on rappeunu ja kulumia on siellä sun täällä. Fibromyalgiaki kehtaa aina näin koleilla ilimoilla vaivata. Reppii, niinu enenvanhaan vanhat ihmiset sanovat. 
Tuosta nykysestä väsymyksestä syytän kyllä kilpirauhastani, pitäis käyvä kokeissa, mitä siellä näkkyy. Luulen että lääkitys ei oo kohillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti