Tiistaina oli Suomi mies seikkailee tapahtuma,
jossa kävin testauttamassa oman kuntoni ja kaikki arvot
olivat nousseet sitten syksyn, myös paino :) joka ei nytniin
kiva
asia ole. Viikko mennyt muutenkin hyvin, olen jaksanut käydä
kuntosalilla pari kertaa ja huomasin, että jaksan paremmin kun aiemmin
tehdä punttitreeniä. Muutamana päivänä pyöräilin töihin
ja kerran kävin kävelylenkillä. Jospa se kevätväsymys
olis selätetty :). Painokin on ollut laskusuunnassa tiistaista lähtien niin jospa se tästä.
Lohivoileipäkakku
Pohja:
8 vaaleaa paahtoleipäviipaletta8 tummaa paahtoleipäviipaletta Täyte:
n.400 g palavalohta 3 rkl sitruunamehua
1 ruukku tilliä
300 g ranskankermaa
400g ruohosipulituorejuustoa
100g juustoraastetta
1 tl mustapippurirouhetta
rippaus suolaa
Kostutus:
puolen sitruunan mehu
11/2dl vettä
Koristelu:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
maitoa pikkuriikkisen
jäävuorisallaattia
kylymäsavulohta
11/2dl vettä
Koristelu:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
maitoa pikkuriikkisen
jäävuorisallaattia
kylymäsavulohta
juustoraastetta
punasipulia
Paahtoleivistä leikataan reunat pois.
Sekotetaan ranskankerma ja tuorejuusto. Lisää palavalohi, sitruunamehu, hienonnettu tilli, juustoraaste ja
pippuri.
Maista ja tarvittaessa lisää rippaus suolaa.
Asetellaan neljä tummaa paahtoleipäpälaa peräkkäin voileipäkuvun alustalle. Kostuta
sitruunavedellä varovasti, ettei leipä vety liikaa. Laita kolomasosa täytteestä ja ripottele kans kolomasosa palvalohta vielä siihen päälle.
Peitä voileipäkakku tuorekelemulla ja nosta jääkaappiin
tekkeytymään seuraavaan päivään saakka.
Pinnalle levitellään maidolla ohennettua tuorejuustoa.Ite koristelin esimerkiksi jäävuorisalaatilla, kylmäsavulohella, juustoraasteella ja punasipulilla.
Ja eiku syömään!
tekkeytymään seuraavaan päivään saakka.
Pinnalle levitellään maidolla ohennettua tuorejuustoa.Ite koristelin esimerkiksi jäävuorisalaatilla, kylmäsavulohella, juustoraasteella ja punasipulilla.
Ja eiku syömään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti